Elossa

Myönnän, blogi on jäänyt heitteille. Kylläpä on kiusallisesti aika päässytkin kulumaan. Näköjään kun siitä vähäisestäkin blogin päivitysrutiinista päästää irti, on mokoma helppo unohtaa kuukausitolkuksi.

Puolitie-blogi jäi eläkkeelle, mutta sen sivutoimena alkanut lukemisto jatkaa porskuttamistaan. Tai niin olisi ainakin tavoitteena, tällä päivitystahdilla on vähän heikki puhua porskuttamisesta. Sinnikkäästi aion edelleen listata kaikki lukemani kirjat tänne. (Onneksi en ole mikään nopea lukija.) Havainnoin eilen, että kuvittelemani kolmen kirjan päivitysvajeen sijaan, minulla onkin kirjalagia neljän teoksen verran. Lupaan lukufiilistellä ainakin yhden parissa vielä tänään illalla.

Luulen, että ehdin kyllä kaikessa rauhassa päivitellä pois lagini ennen kuin saan tahkottua loppuun Peter Wattsin Blindsightin, joka on osoittautunut yllättävän raskassoutuiseksi järkäleeksi. Vaikka kiltisti luen sitä kaikki bussimatkat (no, ainakin puolet niistä; ja työmatkani on kyllä aika lyhyt), tuntuu, etteivät prosenttiluvut e-kirjan näytöllä kasva lainkaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s